Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 15 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 300 g d'eau
- 500 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 10 g de sel
- 3 gousses d'ail (20 g env.)
- 3 branches de thym frais, effeuillées
- 20 g d'huile d'olive
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 1049.4 kJ / 248.6 kcal
- Protein
- 8.4 g
- Carbohydrates
- 44.8 g
- Fat
- 3.1 g
- Saturated Fat
- 0.3 g
- Fibre
- 2.9 g
- Sodium
- 495.4 mg
Alternative recipes
Focaccia au romarin et tapenade d'olives violettes
4h 30 min
Pains au yaourt orientaux
55 min
Ciabatta italienne
3h 40min
Brioche des rois citron et fève tonka
4h 30 min
Brioche italienne
3h 15min
Madeleines au miel et à la fleur d’oranger
6 godz. 25 min
Gressins italiens
1 Std. 55 Min
Focaccia italienne
5 godz. 10 min
Petits pains aux figues
3h 40min
Brioche Nanterre
4h 15min
Pains à burgers américains
3h 15min
Pâte à pizza italienne
2h 5min