Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Milchreisfüllung
- 1000 g Milch
- 120 g Milchreis
- 160 g Zucker
- 20 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 20 g Butter und etwas mehr zum Einfetten
- 1 Prise Salz
Quark-Öl-Teig
- 180 g Mehl
- ½ Pck. Backpulver
- 70 g Zucker
- 15 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 70 g Quark, 20% Fett
- 1 Eigelb
- 40 g Öl
- 2 Eier, verquirlt
- Nutrition
- per 1 Stück
- Calories
- 1256 kJ / 300 kcal
- Protein
- 7 g
- Carbohydrates
- 45 g
- Fat
- 10 g
- Fibre
- 0.6 g
In Collections
Alternative recipes
Käse-Kirsch-Kuchen vom Blech
45 Min
Kaffee-Schoko-Käsekuchen
9 godz. 40 min
Französischer Hefekuchen mit Vanillecreme
3h
Marzipan-Butterkuchen
3h
Joghurtkuchen - Yoğurt Tatlısı
2h
Schmandkuchen ("Falscher" Cheesecake)
1 godz. 55 min
Marzipankuchen
2 Std. 10 Min
Butterkuchen mit Vanillecreme
2 Std. 30 Min
Buttermilchkuchen
50 Min
Vanille-Kastenkuchen
1 Std. 10 Min
Schokoladenkuchen mit Bienenstichkruste
2 Std. 30 Min
Käse-Kirsch-Kuchen vom Blech
1 Std.