Versions compatibles
Patates ve Sebze Eşliğinde Yoğurt Soslu Hint Usulü Balık
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 600 g su
- 2 diş sarımsak
-
¼ - ½
tk toz acı kırmızı biber
ou 2 adet yeşil acı biber (yakl. 6-8 cm uzunlukta), çekirdekleri çıkarılmış - 50 g kişniş yaprağı, süslemek için ekstra kişniş
-
100
g körpe ıspanak
ou 100 g ıspanak yaprağı, büyük yaprakları irice doğranmış - 40 g zeytinyağı
- 1 tk tuz
- 4 adet derisiz, kılçıksız beyaz balık fileto (örn. levrek, çipura, mezgit) (1 cm kalınlığında, toplam yakl. 600 g)
- 400 g taze patates, parçalara bölünmüş (1 cm)
- ¼ tk toz zerdeçal
-
4
tk nohut unu (bk. öneriler)
ou 10 g mısır unu - 1 tk şeker
- ½ tk toz karabiber
- 2 tk limon suyu
- 200 g havuç, dilimlenmiş (1 cm)
- 200 g brokoli, çiçeklerine ayrılmış (3 cm)
- 250 g yoğurt
- Infos nut.
- par 1 porsiyon
- Calories
- 1830 kJ / 437 kcal
- Protides
- 36 g
- Glucides
- 28 g
- Lipides
- 18 g
Collection(s)
Recettes alternatives
/search/fr-CH?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r346036