Vegan Vişneli Cheesecake
TM6 TM5

Vegan Vişneli Cheesecake

4.9 (16 évaluations )

Ingrédients

  • 150 g badem
  • 125 g hurma, çekirdeksiz, yumuşak
  • 60 g Hindistan cevizi yağı
  • 200 g çiğ kaju fıstığı, 2 saat sıcak suda bekletilip süzdürülmüş
  • 130 g konserve Hindistan cevizi sütü
  • 25 g taze sıkılmış limon suyu
  • 70 g agave şurubu
  • 1 yk vanilya özü, doğal (optionnel)
  • 80 g vişne, taze veya dondurulmuş, çekirdekleri çıkarılmış

Infos nut.
par 8 porsiyon
Calories
14343.6 kJ / 3428.2 kcal
Protides
75 g
Glucides
255.1 g
Lipides
255.7 g
Graisses saturées
98.3 g
Fibre
33.9 g
Sodium
120.4 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives

/search/fr-CH?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r672644