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Meksika Fasulyesi ve Köz Mısırlı Salata
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Salata
- 2 adet bütün mısır, (tanesi yaklaşık 200 g), püskülleri temizlenmiş
- 150 g kırmızı soğan, (yaklaşık 1 soğan), dörde bölünmüş
- 1 kırmızı biber, çekirdekleri çıkarılmış ve parçalara bölünmüş (4 cm)
- 4 dal taze kişniş, sadece yaprakları
- 100 g kiraz domates, ikiye bölünmüş
- 250 g konserve Meksika fasulyesi, (durulanıp, süzülmüş)
- 1 avokado (olgun), küp küp kesilmiş (1 cm)
Acı Biberli Salata Sosu
- 40 g misket limonu suyu (yakl. 2 adet limondan)
-
60
g üzüm çekirdeği yağı
ou 60 g zeytinyağı - 1 diş sarımsak
- 1 tk toz kimyon
- 30 - 40 g kurutulmuş acı biber (yakl. 2 adet)
- 1 tk tuz
- ¼ tk karabiber
- ½ göbek marul, ince kıyılmış
-
1
yk ekşi krema, sunmak için
ou 1 yk süzme yoğurt, çırpılmış - kişniş yaprağı, süslemek için
- Infos nut.
- par 1 porsiyon
- Calories
- 912.3 kJ / 217.2 kcal
- Protides
- 6.1 g
- Glucides
- 13.3 g
- Lipides
- 13.8 g
- Graisses saturées
- 3 g
- Fibre
- 8 g
- Sodium
- 429.7 mg
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