Appareils et accessoires
Spring Rolls
Prép. 25min
Total 40min
8 pieces
Ingrédients
-
carrots cut in pieces50 g
-
roasted peanuts, unsalted50 g
-
sunflower oil25 g
-
fresh chives finely chopped (2 mm)10 sprigs
-
water plus warm water for softening1500 g
-
rice vermicelli50 g
-
tinned beansprouts drained120 g
-
spring roll rice paper (Ø 16 cm)8
-
iceberg lettuce leaves, chopped in small pieces50 g
-
fresh basil leaves, roughly chopped16
-
fresh mint leaves, roughly chopped16
-
cooked, peeled prawns80 - 100 g
-
fish sauce to taste2 - 3 Tbsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 piece
Protides
8.4 g
Calories
801 kJ /
192 kcal
Lipides
6.3 g
Glucides
25.2 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Chinese
10 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Steamed Garlic Prawns
30min
Buckwheat and Asparagus Risotto
2h
Sous-vide Stuffed Squid and Saffron Sauce
1h
Seafood Pozole
1h 15min
Salt Cod Fritters
45min
Stir-Fried Tofu in Hot Sauce
30min
Japanese Ramen Noodle Soup
1h 40min
Ricotta, Mint and Courgette Lasagne
2h
Pasta alla Norma
50min
Miso Soup with Vegetables
30min
Chinese Noodles with Vegetables
35min
Korean Ramen with Tofu
50min