Appareils et accessoires
Pork gyoza with soy dipping sauce
Prép. 40min
Total 1h
32 pieces
Ingrédients
Dipping sauce
-
fresh ginger peeled1 cm
-
rice wine vinegar50 g
-
soy sauce50 g
-
spring onion/shallot trimmed and cut into thin slices1
-
sesame oil1 tsp
-
dried chilli flakes¼ tsp
Filling
-
water plus extra to seal and steam (if rquired)800 g
-
cabbage cut into pieces (5-6 cm)100 g
-
fresh ginger peeled3 cm
-
garlic cloves2
-
fresh chives cut into quarters5 sprigs
-
spring onions/shallots trimmed and cut into quarters3
-
pork mince300 g
-
sea salt to taste1 pinch
-
ground white pepper to taste1 pinch
-
sesame oil1 tsp
-
soy sauce2 tsp
-
rice wine vinegar2 tsp
-
potato flour2 tsp
-
gyoza wrappers (approx. 35 wrappers)1 package
-
vegetable oil plus extra to grease2 tbsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 piece
Sodium
93.1 mg
Protides
2.4 g
Calories
194.2 kJ /
46.2 kcal
Lipides
3.1 g
Fibre
0.3 g
Graisses saturées
0.6 g
Glucides
2.2 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Flavours of Japan
22 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Homemade noodles and dumplings
9 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Manifesto
202 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Street Food
10 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Taste the world
29 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Pork and coriander steamed dumplings (shumai)
1h
Soup dumplings (xiao long bao)
26h 50min
Steamed cabbage and pork dumplings
1h 35min
Prawn dumplings (xia jiao)
1h 15min
Teriyaki salmon bao
1h 50min
Korean barbecue pork with rice salad (MEATER+®)
40min
Pork and prawn dumplings
55min
Vegetable spring rolls
1h 10min
Cha gio (spring rolls)
55min
Jiao zi (Chinese dumplings)
50min
Teriyaki sauce
25min
San choy bau (Matt Sinclair)
30min