Appareils et accessoires
Thai Fishcakes
Prép. 30min
Total 1h 10min
9 pieces
Ingrédients
-
makrut lime leaves3
-
fresh green chillies2
-
shallots halved2
-
palm sugar1 tsp
-
white fish fillets (e.g. cod or haddock), cut in pieces400 g
-
fish sauce10 g
-
red curry paste3 Tbsp
-
medium egg1
-
groundnut oil for frying
-
limes cut in wedges2
Niveau
facile
Infos nut. par 1 piece
Protides
9.3 g
Calories
229 kJ /
55 kcal
Lipides
1 g
Glucides
2.1 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Thai Kitchen
9 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Beef Rendang
2h 30min
Prawn And Chicken Laksa
40min
Salmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
30min
Hake Salad with Mango and Lime Mayonnaise
40min
Thai Steamed Salmon Parcels
45min
Thai Green Curry Paste
15min
Char Siu Marinade
10min
Vietnamese Beef Pho
1h 45min
Baked Thai Fishcakes with Chilli Lime Dipping Sauce
1h 40min
Thai Burger
35min
Green Curry Chicken
55min
Prawn Bhuna
30min