Appareils et accessoires
Greek Style Pork Stew
Prép. 15min
Total 1h
4 portions
Ingrédients
-
water32 oz
-
salt divided1 ½ tsp
-
white basmati rice12 ½ oz
-
yellow onions quartered7 oz
-
red bell pepper cut in half, seeds removed3 ½ oz
-
green bell pepper cut in half, seeds removed3 ½ oz
-
olive oil1 oz
-
diced tomatoes (approx. 29 oz total)2 cans
-
paprika mild2 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
pork tenderloin cut into pieces (¾ in.)24 oz
-
parsley leaves chopped to garnish2 sprigs
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
1088.3 mg
Protides
43.5 g
Calories
2686.8 kJ /
642.2 kcal
Lipides
14.2 g
Fibre
5.3 g
Graisses saturées
3.3 g
Glucides
82.3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Midweek Meals
11 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Beef Stroganoff
40min
Chicken Étouffée
1h 25min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30min
Chicken Breasts Pizzaiola
55min
Pork Pilaf
45min
Chunky Beef Stew
2h 10min
Sweet and Sour Pork
35min
Beef Stroganoff
1h
Chicken Tetrazzini
40min
Greek Style Pork Stew
50min
Tomato Basil Chicken Fettuccine
1h
Chicken Marsala
40min