Appareils et accessoires
Vitello tonnato
Prép. 10min
Total 13h
8 porties
Ingrédients
Tonijnsaus
-
zonnebloemolie300 g
-
tonijn in olie (uit blik) uitgelekt80 g
-
kappertjes en iets meer om te serveren10 g
-
ansjovisfilets, in olie3
-
azijn1 tl
-
ei1
-
eierdooier1
-
citroensap20 g
-
zout (aanpassen naar smaak)2 snuifjes
Koken van het kalfsvlees
-
kalfsgebraad (800 à 1000 g)1
-
zout1 tl
-
gemalen zwarte peper2 snuifjes
-
water om te stomen1000 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
38.07 g
Calories
2814 kJ /
675 kcal
Lipides
58.1 g
Glucides
0.05 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Gevarieerd koken elke dag
52 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Sabayon (Zabaglione)
15min
Bearnaisesaus
15min
Romige aspergesoep
25min
Zalmtartaar
10min
Hollandaisesaus
15min
Crumble met peren en crème van ricotta
1h
Panna cotta van asperges met gerookte eendenborst
2h 45min
Mojito
10min
Pulled Pork
Pas d’évaluation
Hapje van watermeloen en zalm ceviche
25min
Hollandaisesaus
15min
Bearnaisesaus
20min