Appareils et accessoires
Classic Swiss Fondue
Prép. 5min
Total 15min
6 portions
Ingrédients
-
garlic cloves2
-
Emmental cheese remove rinds, cut into pieces (approx. ¾ in.)7 oz
-
Gruyère cheese remove rinds, cut into pieces (approx. ¾ in.), divided21 oz
-
dry white wine divided15 oz
-
corn starch (approx. 2 heaping tbsp)1 oz
-
Kirsch (see Tip)1 oz
-
ground black pepper2 pinches
-
ground nutmeg½ tsp
-
sweet paprika½ tsp
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portion
Protides
39 g
Calories
2615 kJ /
625 kcal
Lipides
41 g
Fibre
0 g
Glucides
10 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Cheese Please!
10 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Crab Cakes
1h 35min
Béarnaise sauce
15min
Classic Zabaglione
15min
Arrabbiata Sauce
50min
Pimento Cheese Puffs
30min
Blue Cheese Dressing
5min
Mustard Balsamic Vinegar Dressing
10min
Caesar Salad
30min
Rosemary Polenta with Mushrooms
1h 40min
French Onion Soup
1h 10min
Sabayon (Zabaglione)
15min
French Dressing
10min