Appareils et accessoires
Brie, speck and walnut risotto
Prép. 10min
Total 25min
4 portions
Ingrédients
-
eschalots30 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
speck cut into cubes (1-2 cm)70 g
-
Arborio rice320 g
-
white wine50 g
-
water700 g
-
salt to taste1 - 2 tsp
-
fresh ground black pepper to taste⅛ - ¼ tsp
-
Brie cheese softened and cut into cubes (2-3 cm)110 - 125 g
-
walnuts broken into pieces20 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portions
Sodium
1558.9 mg
Protides
15.7 g
Calories
2204 kJ /
524.8 kcal
Lipides
22.3 g
Fibre
2.2 g
Graisses saturées
9 g
Glucides
63.8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Signature Risottos
9 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Moroccan beef stew with Israeli couscous
40min
Risoni salad with artichoke and feta
25min
Hungarian goulash
1h 30min
Pork tenderloin with sauerkraut and potato purée
1h 10min
Beef and pepper ragu
2h 15min
Baked spinach and feta mushrooms
35min
Savoury crêpes
45min
Chicken involtini with sun-dried tomato pesto
50min
Ricotta, mint and zucchini lasagne
2h
Kangaroo harissa polpette with lentils and kale
45min
Almond crusted salmon with asparagus fettuccine
45min
Classic mushroom risotto
30min