Appareils et accessoires
Cranberry and rosemary chutney
Prép. 10min
Total 45min
2 jars
Ingrédients
-
red onions cut into halves150 g
-
sugar220 g
-
red wine vinegar125 g
-
water185 g
-
fresh rosemary needles removed from stalk4 sprigs
-
cinnamon stick1
-
black peppercorns10
-
dried bay leaf1
-
ground nutmeg¼ tsp
-
dried cranberries340 g
-
fine salt2 pinches
-
black pepper, ground2 pinches
Niveau
facile
Infos nut. par 1 jar
Protides
2 g
Calories
3922 kJ /
936 kcal
Lipides
3 g
Fibre
15.1 g
Glucides
227 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Homemade Gifts
10 Recettes
Suisse
Suisse
Vous pourriez aussi aimer...
Brown sugar spice rub
5min
Veal sweetbreads with creamy white wine sauce
3h 30min
Tartare sauce
10min
Orange Liqueur Zabaglione
15min
Wine Salts
22h 55min
Bee sting cake
6h 50min
Brandy custard (TM6)
15min
Raspberry Balsamic Glaze
73h
Blackberry vinegar chocolate truffles
17h
Sous-vide asparagus with poached eggs
1h 5min
Gluten-free Artisan Bread
2h 30min
Coriander pesto
5min