Appareils et accessoires
Fruit Tart with Camomile Custard
Prép. 25min
Total 2h
8 slices
Ingrédients
Pastry
-
unsalted butter diced (1 cm) then frozen for 30 minutes120 g
-
plain flour plus extra for dusting180 g
-
icing sugar40 g
-
fine sea salt1 pinch
-
egg yolk from medium egg1
-
water3 tsp
Camomile Custard
-
whole milk500 g
-
caster sugar200 g
-
camomile tea bags3
-
medium eggs2
-
egg yolks from medium eggs4
-
cornflour50 g
Topping
-
double cream150 g
-
fresh blackberries175 g
-
edible flowers (optionnel) for decoration
-
fresh blueberries200 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
8.6 g
Calories
2218 kJ /
530 kcal
Lipides
28 g
Glucides
61 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Sweet
80 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Lemon Tart
4h 30min
Chocolate Fudge Cake
1h
Chocolate Chestnut Cheesecake
1h 45min
Lemon Drizzle Madeleines
4h 45min
Frangipane Cake
1h 45min
Bloody Almond Finger Biscuits
2h
Tropical Fruit Orange Cake
2h 40min
Cake in a Jar
35min
Sticky Toffee Sponge Cake
1h 30min
Red Berry Cheesecakes in Jars
4h
Tiramisu
5h 20min
Mango Swiss Roll
40min