Appareils et accessoires
Cherry Pie with Pistachio Pastry
Prép. 15min
Total 2h
6 portions
Ingrédients
Pistachio Puff Pastry
-
pistachio nuts, unsalted, shelled50 g
-
unsalted butter diced (1 cm) then frozen for 30 minutes200 g
-
plain flour plus extra for dusting175 g
-
fine sea salt1 pinch
-
water cold6 Tbsp
Cherry Filling
-
tinned pitted black cherries, in syrup drained650 g
-
caster sugar100 g
-
tapioca starch25 g
-
lemon juice2 Tbsp
-
natural vanilla extract¼ tsp
Assembly
-
egg beaten, for glazing1
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portion
Protides
6.4 g
Calories
2383 kJ /
570 kcal
Lipides
32.5 g
Glucides
62.9 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Sweet
80 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Steamed wholemeal bread
2h
Thousand island dressing
5min
Lollipops
40min
Pistachio Cheesecakes with Fresh Mango
2h 30min
Cream Cheese Icing
5min
Pear and Walnut Cake
1h 35min
Bacon and Herb Gravy
1h 15min
Chocolate Chestnut Torte -Torta di cioccolato e castagne
3h 50min
Coconut Pie
1h 35min
Lemon Bars
1h 45min
Pear Crumble with Coconut and Hazelnuts
50min
Pumpkin Cinnamon Rolls
3h 20min