Appareils et accessoires
Dairy free béchamel
Prép. 5min
Total 10min
1 Total recipe
Ingrédients
-
rice milk (see Tips)500 g
-
plain flour50 g
-
dairy free spread50 g
-
salt½ tsp
-
ground nutmeg¼ tsp
-
Dijon mustard½ tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 Total recipe
Sodium
1721.2 mg
Protides
12.7 g
Calories
4009 kJ /
954 kcal
Lipides
65.5 g
Fibre
4.72 g
Graisses saturées
28.9 g
Glucides
79.26 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Dairy free
10 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Vegan Aioli Sauce
10min
Sweet potato and chickpea pizzas (Toddlers and beyond)
1h 10min
Polenta zucchini slice
2h 10min
Lupini cheese
3h 20min
Vegan parmesan shards
3h 55min
Raw pineapple and turmeric cake
5h 20min
Eggplant and porcini bites with turmeric tahini dressing
55min
Plant-based béchamel sauce
10min
Vegan custard
15min
Cashew cheddar cheese
3h 10min
Raw chocolate beetroot cake
2h 15min
Vegan walnut and black bean burger
4h 40min