Appareils et accessoires
Poached chicken with liquid stock
Prép. 5min
Total 25min
4 portions
Ingrédients
-
brown onions180 g
-
garlic cloves2
-
water1500 g
-
salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
mixed fresh herbs leaves and stems (i.e. rosemary, oregano, thyme, mint, basil, sage)2 - 3 sprigs
-
skinless chicken thigh fillet cut into pieces (6-8 cm)500 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
648.3 mg
Protides
23.7 g
Calories
689 kJ /
164 kcal
Lipides
6.4 g
Fibre
1.5 g
Graisses saturées
1.9 g
Glucides
2.3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsVous pourriez aussi aimer...
Shredded chicken 2-for-1
40 min
Basil pesto
10 min
Mashed potatoes
40 min
Steamed rice
25 min
Boiled eggs
20 min
Whipped cream
15 min
Jasmine rice
40 min
Sautéed leeks (200 g)
15 min
Shredded chicken and sweet potato salad with cranberry dressing
1 godz.
San choy bau (Matt Sinclair)
30 min
Silky sweet potato mash (Skinnymixers)
25 min
Mashed potatoes for two
30 min