Appareils et accessoires
Mango Chutney
Prép. 10min
Total 1h 20min
1000 g
Ingrédients
-
2 tsp black peppercorns, plus 1 tsp finely grated lemon zestSichuan peppercorns1 Tbsp
-
garlic cloves2
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)10 g
-
onions quartered80 g
-
water20 g
-
raw cane sugar250 g
-
mangoes flesh only, cut in pieces700 g
-
raisins100 g
-
vinegar120 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground turmeric½ tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 20 g
Sodium
48.5 mg
Protides
0.2 g
Calories
146.6 kJ /
35 kcal
Lipides
0.1 g
Fibre
0.4 g
Graisses saturées
0 g
Glucides
8.9 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
The Basic Cookbook 2018
174 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Apple Parkin
1 Std. 40 Min
Middle Eastern Brunch
1 Std. 20 Min
Lemon Curd
1 Std.
Naan Bread with Onion and Cumin
1 Std. 30 Min
Brinjal Pickle (Aubergine Pickle)
30 Min
Mango Chutney
50 Min
Spotted Dick Pudding
2 Std. 45 Min
Mango chutney
1 Std. 20 Min
Red onion relish
50 Min
Limoncello
192 Std. 30 Min
Mango, ginger and chilli chutney
25 Std. 10 Min
Stilton and Walnut Biscuits with Roasted Garlic Jam
4 Std.