Appareils et accessoires
Gevulde veggieslakken
Prép. 20min
Total 45min
10 stuks
Ingrédients
-
Parmezaanse kaas in stukken (2-3 cm)20 g
-
eieren2
-
fijn zout1 snuifje
-
wortelen geschild2
-
water500 g
-
verse babyspinazie gewassen en gedroogd100 g
-
gekookte ham4 sneetjes
-
verse rozemarijn blaadjes20
-
kidneybonen, uit blik10
Niveau
facile
Infos nut. par 1 stuk
Protides
5 g
Calories
243 kJ /
58 kcal
Lipides
3.2 g
Fibre
1 g
Glucides
2.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Kinderen in de keuken
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Gevulde seitanrol met champagnerijst
Pas d’évaluation
Forel in Parmezaan-macadamia korst met rode bietensalade
Pas d’évaluation
Aardappelgoulash op twee manieren - veganistisch en met vlees
Pas d’évaluation
Varken, kip en foie gras terrine met porto en vijgen chutney
Pas d’évaluation
Kaascrackers
2h 30min
Cassoulet van bonen met walnotenpesto
4h 30min
Lams- en Quinoastoofpot
Pas d’évaluation
Quinoakoekjes
1h
Ratatouille en zeebaars met aardappelen en eieren
50min
Snelle regenboogsalade
10min
Kerst stol
2h 20min
Rode bietensalade
10min