Appareils et accessoires
Raw Chocolate Cake
Prép. 20min
Total 2h 20min
10 portions
Ingrédients
-
pecans10 ½ oz
-
5 ½ oz hazelnutsalmonds5 ½ oz
-
raw cacao butter2 oz
-
raw cacao powder divided6 ½ oz
-
raw honey divided3 oz
-
pitted Medjool dates5 ½ oz
-
dried figs5 ½ oz
-
vanilla extract1 ½ tsp
-
coconut oil7 oz
-
dark agave syrup3 oz
-
chopped pecans, to garnishfennel pollen to garnish
Niveau
difficile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
5.7 mg
Protides
10.5 g
Calories
2892.4 kJ /
691.3 kcal
Lipides
57.4 g
Fibre
14 g
Graisses saturées
24.5 g
Glucides
52.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Veggie Table
51 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Gluten-Free Peach Upside Down Cake
1h 5min
Gluten-Free Seed Bread
1h 15min
Gluten-Free Pasta
1h 15min
Gluten-Free Herbed Pizza Crust
1h 30min
Chocolate Beet Cake
1h 20min
Gluten-Free Pizza Dough
1h 10min
Gluten Free Almond Cake with White Chocolate Topping
2h 50min
Gluten Free Date, Apple and Walnut Tea Bread
1h
Angel Food Cake
1h 10min
Gluten-Free Bread
1h 50min
Gluten Free Focaccia Bread
1h
Cashew bread French toast
1h 40min