Appareils et accessoires
Za'atar bread rolls
Prép. 15min
Total 2h
20 pieces
Ingrédients
-
water300 g
-
olive oil plus extra for greasing and brushing100 g
-
dried yeast (10 g)3 level tsp
-
sugar1 tsp
-
flour plus extra for dusting550 g
-
fine semolina100 g
-
salt1 ½ tsp
-
fresh za’atar leaves washed and dried100 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 piece
Protides
3.9 g
Calories
728 kJ /
174 kcal
Lipides
6.3 g
Glucides
25.3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Taste of Arabia
92 Recettes
Suisse
Suisse
The Basic Cookbook
151 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Semolina Cake with Rosewater (Namoura)
40min
Spinach Fatayers
2h
Flatbread (Manakish) with Za'atar
1h 40min
Stuffed Moroccan Breads
2h 45min
Stuffed semolina cookies (ma'amoul)
4h
Milk pudding (mouhallabieh)
15min
Spiced rice pudding (meghli)
50min
Spinach turnovers (fatayer)
1h 25min
Yoghurt soup with meat dumplings (Shish barak)
2h 30min
Fatayer with Cheese and Mint
1h 5min
Moroccan Mint Tea
25min
Za'atar flat bread (mankouche)
1h 35min