Appareils et accessoires
Lime sour cream bundt cake
Prép. 15min
Total 50min
12 portions
Ingrédients
-
unsalted butter cut into pieces, plus extra for greasing100 g
-
lime zest and flesh only, no white pith or pips1
-
pitted dates200 g
-
raw sugar50 g
-
brown sugar50 g
-
eggs2
-
sour cream200 g
-
self-raising flour250 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
baking powder1 tsp
-
icing sugar for dusting (optional)
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
194.8 mg
Protides
4.1 g
Calories
1203.8 kJ /
286.6 kcal
Lipides
14 g
Fibre
2.6 g
Graisses saturées
8.8 g
Glucides
35.8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Simply Delicious
88 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Tropical upside down pineapple cake
1h 10min
Yoghurt cake
1h 40min
Brioche hot cross buns
2h 30min
Almond and pear tart
40min
Apple and date cake
1h 30min
Whole orange cake with spiced syrup
2h 20min
Caramel, date and walnut bundt
1h 15min
Coffee date muffins
35min
Apple tea cakes
1h 10min
Quick almond biscuits
35min
Orange and almond cake
2h 20min
Caribbean carrot cake
2h 10min