Appareils et accessoires
Roasted Aubergine Salad with Tahini Dressing
Prép. 20min
Total 45min
6 portions
Ingrédients
Green Tahini Dressing
-
garlic cloves2
-
light tahini50 g
-
freshly squeezed lemon juice60 g
-
water60 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only20 g
-
fresh coriander leaves only20 g
-
ground cumin½ tsp
-
fine sea salt½ tsp
Aubergine Salad
-
aubergines sliced lengthways (1 cm)2
-
za'atar mixed with 2 Tbsp olive oil2 Tbsp
-
water800 g
-
bulgur wheat120 g
-
fresh spinach leaves100 g
-
fine sea salt1 pinch
-
ground black pepper1 pinch
-
tinned chickpeas (drained weight)120 g
-
cherry tomatoes halved100 g
-
pitted black olives50 g
-
red onion thinly sliced50 g
-
low fat feta cheese80 g
-
pomegranate seeds50 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
10.9 g
Calories
1192 kJ /
285 kcal
Lipides
14.2 g
Glucides
24.8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
LOW FAT
10 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Asian Chopped Salad
20 Min
Beetroot, Apple and Goat's Cheese Quinoa Salad
30 Min
Lentils and Roasted Roots with Salsa Verde
1 Std. 30 Min
Mexican Quinoa Stuffed Aubergine
1 Std.
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1 Std.
Cavolo Nero and Roasted Chickpea Salad
25 Min
Aubergine and Lentil Salad
40 Min
Green Goddess Quinoa Salad
40 Min
Mexican Quinoa Salad
30 Min
Vegetable and Chickpea Tagine
50 Min
Warm Halloumi, Walnut and Pomegranate Salad
45 Min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1 Std.