Appareils et accessoires
Teriyaki Chicken and Rice
Prép. 5min
Total 40min
4 portions
Ingrédients
-
soy sauce3 oz
-
water divided47 oz
-
ginger (½ in.)1 piece
-
garlic clove1
-
honey2 oz
-
corn starch2 tbsp
-
chicken thighs, boneless and skinless cut into pieces (1 in.)16 oz
-
sesame oil1 heaping tsp
-
salt to taste1 tsp
-
long-grain white rice8 oz
-
frozen peas and carrots3 ½ oz
-
large eggs2
-
salt1 pinch
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
2119.1 mg
Protides
27.4 g
Calories
2076.3 kJ /
496.3 kcal
Lipides
14.6 g
Fibre
2.2 g
Graisses saturées
4 g
Glucides
64.7 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Back to School
10 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Asian Sloppy Joes
1h 50min
Spaghetti Carbonara
40min
Loaded Burrito Bowl with Pork Chops
1h 10min
Beef and Broccoli Sauté
30min
Sesame Orange Chicken
1h 30min
Caprese Stuffed Balsamic-Glazed Chicken
55min
Salmon and Lemon Rice Salad
40min
Chicken Tetrazzini
40min
Mini Bacon and Egg Souffles
20min
Shredded Chicken and Vegetable Lettuce Cups
1h 15min
Cashew Chicken Stir Fry
30min
Pork with Black Bean Sauce
30min