Appareils et accessoires
Tomato Kasoundi
Prép. 15min
Total 2h
1000 g
Ingrédients
-
garlic cloves5
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)25 g
-
fresh red chillies deseeded3
-
malt vinegar100 g
-
grapeseed oil50 g
-
black mustard seeds20 g
-
ground turmeric1 tsp
-
ground cumin1 tsp
-
chilli powder1 tsp
-
passata720 g
-
fine sea salt10 g
-
brown sugar100 g
-
lime finely grated zest only1
Niveau
facile
Infos nut. par 1000 g
Sodium
4211 mg
Protides
23 g
Calories
5675.6 kJ /
1356.5 kcal
Lipides
60.6 g
Fibre
22.7 g
Graisses saturées
5.4 g
Glucides
201.1 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
A TASTE OF THE WORLD
11 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Cucumber and Mint Raita
25 min
Thai red curry paste
10 min
Steamed ginger pudding
3 godz. 5 min
Poached Quince with Almond Flour Biscotti
1 godz. 50 min
Spiced tomato chutney
30 min
Sweet potato blini with cumin & sesame crème fraîche
1 godz.
Brinjal Pickle (Aubergine Pickle)
30 min
Corn Fritters
20 min
Tomato and Chilli Jam
1 godz. 15 min
Thai Green Curry Paste
15 min
Peanut and Soba Noodle Slaw
20 min
Piccalilli
12 godz. 35 min