Appareils et accessoires
Seared tuna on chilli bean mash
Prép. 10min
Total 35min
4 portions
Ingrédients
-
red onion¼
-
fresh flat-leaf parsley leaves only3 sprigs
-
red wine vinegar40 g
-
wholegrain mustard1 tsp
-
white sugar1 tsp
-
extra virgin olive oil plus extra for brushing100 g
-
pickled capers (optional)1 tbsp
-
fresh long red chillies trimmed and cut into halves, to taste1 - 2
-
canned butter beans rinsed and drained (approx. 500 g)800 g
-
tuna steaks4
-
salt to season
-
ground black pepper to season
-
mixed baby salad leaves60 g
-
ciabatta bread cut into slices and toasted, to serve (optional)
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
804.4 mg
Protides
40.9 g
Calories
2347 kJ /
558.8 kcal
Lipides
32.6 g
Fibre
7.2 g
Graisses saturées
5.4 g
Glucides
22.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Meals in a Flash
91 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Jambalaya
35 min
Salmon with ginger sauce and spiced cashews
30 min
Prawn arrabiata with zucchini noodles
40 min
Fish pie with cauliflower mash
1 godz. 15 min
Chicken with Herb Salsa and White Bean & Rocket Pesto Salad
55 min
Orange Salmon with Broccoli Couscous
25 min
Salmon niçoise salad
35 min
Lamb cutlets with spinach and pea purée
40 min
Prawn tacos with avocado lime sauce
50 min
Tuna nicoise salad (gut health)
1 godz. 15 min
Chicken Waldorf salad
40 min
Salmon and fennel risotto
30 min