Appareils et accessoires
Fruit and nut muffins
Prép. 10min
Total 30min
12 portions
Ingrédients
Topping
-
rolled oats20 g
-
plain flour20 g
-
dark brown sugar20 g
-
coconut flakes20 g
-
grapeseed oil20 g
Muffins
-
olive oil spray for greasing
-
grapeseed oil60 g
-
milk of choice250 g
-
dark brown sugar60 g
-
egg1
-
natural vanilla extract1 tsp
-
plain flour180 g
-
bicarbonate of soda½ tsp
-
salt1 pinch
-
wheat bran flakes50 g
-
mixed dried fruit (see Tips)100 g
-
pecans roughly chopped (see Tips)50 g
-
butter to serve (optional)
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
101.6 mg
Protides
4.5 g
Calories
1083.5 kJ /
258 kcal
Lipides
13.4 g
Fibre
2.7 g
Graisses saturées
3 g
Glucides
29.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Meals in a Flash
91 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Chocolate carrot muffins (Toddlers and beyond)
50min
Pumpkin loaf
1h 45min
Stone fruit crumble
1h 15min
Banana bread
1h 50min
Zucchini fritters (Toddlers and beyond)
40min
Banana cupcakes with peanut butter frosting
1h
Banana and oat mini muffins
40min
Zucchini banana loaf
1h 45min
Basic muffin mix
30min
Apple and cinnamon muffins
35min
Apple cinnamon muffins
40min
Basic berry muffins
40min