Appareils et accessoires
Rosemary and Parmesan Almond Pulp Crackers
Prép. 20min
Total 1h 20min
4 portions
Ingrédients
-
olive oil20 g
-
water30 g
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)30 g
-
almond pulp leftover from homemade almond milk (see tip)180 - 200 g
-
garlic powder1 tsp
-
fine sea salt½ tsp
-
ground linseed2 tsp
-
bicarbonate of soda1 tsp
-
fresh rosemary leaves only, finely chopped2 sprigs
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
3.1 g
Calories
410 kJ /
99 kcal
Lipides
9.2 g
Glucides
0.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
No Waste
10 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Spelt and Honey Tear and Share Bread
6 godz. 40 min
Liquid Yoghurt in Mixing Bowl
12 godz.
Paleo Sandwich Bread
1 godz. 30 min
Almond Milk
8 godz. 40 min
Almond milk
1 godz. 5 min
Vegan Mayonnaise
15 min
Seeded Protein Crackers
30 min
Seed and nut bread
1 godz. 30 min
Keto crackers
1 godz.
Seed and Nut Bread
1 godz. 30 min
Gluten free pita bread
1 godz. 15 min
Almond Milk
6 godz. 10 min