Appareils et accessoires
Irish "Baked" Beans
Prép. 10min
Total 50min
8 portions
Ingrédients
-
shallots cut into pieces2 oz
-
garlic clove1
-
thick cut bacon cut into pieces (¼ in.)3 oz
-
olive oil (optionnel) (see Tip)2 tsp
-
tomato sauce14 oz
-
water7 oz
-
apple cider vinegar1 tbsp
-
ground mustard1 tsp
-
brown sugar1 tsp
-
maple syrup1 tsp
-
cannellini beans rinsed, drained (15 oz cans)2 cans
-
brown bread to serve
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
12 g
Calories
787 kJ /
188 kcal
Lipides
3 g
Fibre
8 g
Glucides
29 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
St. Paddy's Day
10 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Tomato Ketchup
1h 15min
Rice Pudding
1h 10min
Virgin Watermelon Margarita
10min
Colcannon with Sausages and Guinness Gravy
1h 5min
Orange Sugar Cookies
55min
Gluten Free Almond Cake with White Chocolate Topping
2h 50min
Nachos with Black Beans and Guacamole
35min
Cheese Biscuits
20min
Broccoli and Cheddar Soup
40min
Green Lentil Risotto with Asparagus
45min
Chickpea and Lentil Soup with Dukkah
1h 5min
Tomato Basil Soup
40min