Appareils et accessoires
Meyer Lemon Bars
Prép. 15min
Total 40min
36 portions
Ingrédients
Crust
-
sugar1 oz
-
coconut flakes1 oz
-
all-purpose flour3 oz
-
whole wheat flour3 oz
-
salt1 pinch
-
unsalted butter cubed4 oz
Filling
-
sugar7 oz
-
Meyer lemon thin peel only, no pith, plus extra lemon, sliced and quartered, to garnish1
-
all-purpose flour2 oz
-
large eggs4
-
Meyer lemon juice, freshly squeezed (approx. 4 lemons)5 oz
-
salt1 pinch
-
baking soda¼ tsp
-
confectioners sugar to garnish
-
fresh mint leaves to garnish
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
1 g
Calories
343 kJ /
82 kcal
Lipides
3 g
Fibre
1 g
Glucides
12 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Simple Ideas
179 Recettes
États-Unis
États-Unis
Spring Forward
10 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Eggnog Snickerdoodles
1h
Cornbread
40min
Pie Crust
5min
Chocolate Chip Cookies
50min
Massachusetts Boston Cream Pie
2h
Country Peach and Custard Pie
1h 50min
Homemade Pie Crust
1h 30min
Hot Fudge Sauce
1h 20min
Cheese Biscuits
20min
Pancakes and Waffles
40min
Banana Walnut Muffins
35min
Oatmeal Raisin Cookies
50min