Appareils et accessoires
Garnaal en zoete aardappel beignets
Prép. 40min
Total 55min
24 stuks
Ingrédients
-
zoete aardappelen in stukken (2 cm)300 g
-
verse koriander enkel stelen, bladeren opzij gehouden30 g
-
lente-uien in stukken (2 cm)3
-
gepelde rauwe garnalen300 g
-
bloem100 g
-
water150 g
-
bakpoeder1 snuifje
-
zout1 snuifje
-
gemalen witte peper1 snuifje
-
olie1000 g
-
verse korianderbladeren30 g
-
zout om te besprenkelen
-
limoenen gehalveerd2
-
zoete chilisaus200 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 stuk
Protides
0.1 g
Calories
66.4 kJ /
15.9 kcal
Lipides
1.6 g
Fibre
0 g
Glucides
0.3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Ontvangen & genieten
9 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Vanillevla met rabarber
50min
Cashew brood wentelteefjes
Pas d’évaluation
Amandelbretzels
Pas d’évaluation
Gerstsalade met sinaasappels, koriander en amandelen
50min
Ingemaakte citroenen
Pas d’évaluation
Borscht
50min
Tandoori kip wraps
50min
Beef Wellington
10h 10min
Pizzarolletjes met worst
1h 20min
Pistache Moelleux
30min
Witte chocolade cheesecake
16h
Oosterse Pompoensoep met Reuzegarnalen en Kerrieschuim
Pas d’évaluation