Appareils et accessoires
Mosselen met basilicum, amandelen en boter
Prép. 20min
Total 40min
4 porties
Ingrédients
-
amandelen100 g
-
teentje knoflook1
-
verse basilicum enkel de bladeren (ong. 15 g)1 bos
-
chilipeper gehalveerd, zaadjes verwijderd1
-
citroen de zeste en het sap1
-
boter in blokjes100 g
-
water200 g
-
mosselen, vers, schoongemaakt1000 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
9 g
Calories
574.2 kJ /
137.2 kcal
Lipides
9.8 g
Fibre
1 g
Glucides
4.2 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Ontvangen & genieten
9 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Sint-jakobsschelpen met erwtenpuree
25min
Reuben sandwich met gegrild rundvlees
Pas d’évaluation
Aziatische komkommersalade
Pas d’évaluation
Bearnaisesaus
15min
Sabayon (Zabaglione)
15min
Sous-vide Teriyaki Zalm
1h 20min
Heerlijke herfstdressing
Pas d’évaluation
Steak tartaar
30min
Venusschelpen op zeemanswijze
30min
Gegratineerde garnalen met roze peperkorrels
30min
Gazpacho
1h 15min
Klassieke sabayon
15min