Appareils et accessoires
Seven Spice Chicken with Rice
Prép. 10min
Total 35min
6 portions
Ingrédients
Seven Spice Mixture
-
ground nutmeg½ tsp
-
ground black pepper1 Tbsp
-
coriander seeds1 Tbsp
-
cumin seeds1 Tbsp
-
cloves1 Tbsp
-
cinnamon stick1
-
green cardamom pods10
Chicken
-
onions quartered200 g
-
olive oil50 g
-
water900 g
-
fine sea salt1 tsp
-
rice rinsed300 g
-
chicken breasts, skinless cubed (2 cm)700 - 800 g
-
pine nuts30 g
-
blanched almonds30 g
-
pistachio nuts, unsalted, shelled30 g
-
fresh coriander leaf chopped, for garnishing4 - 5 sprigs
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
3 g
Calories
2158 kJ /
513 kcal
Lipides
22 g
Glucides
44 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Lebanese cuisine
10 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Asian-style Chicken, Rice and Vegetables
40 Min
Steamed Garlic Prawns
30 Min
Scrambled Eggs
10 Min
Spaghetti carbonara
40 Min
Curried Prawns with Rice
1 Std.
Chicken Tagine
25 Min
Moroccan Beef Stew with Couscous
40 Min
Chicken Korma
40 Min
Spicy Chicken Curry with Rum and Basmati Rice
45 Min
Chicken Pad Thai
20 Min
Cream of Tomato Soup with Carrot and Squash, Honey Mustard Salmon with Rice
35 Min
Warm Mediterranean Couscous Salad
30 Min