Appareils et accessoires
Onion Ricotta Cakes with Sage
Prép. 15min
Total 1h
6 portions
Ingrédients
-
fresh sage leaves9
-
hazelnuts40 g
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)50 g
-
garlic clove1
-
onions quartered70 g
-
vegetable oil plus extra for greasing20 g
-
ricotta cheese250 g
-
medium egg1
-
fine sea salt3 pinches
-
ground black pepper3 pinches
-
water500 g
-
wild cranberry compote6 tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
9 g
Calories
838 kJ /
200 kcal
Lipides
16 g
Fibre
0.9 g
Glucides
4 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Steaming
10 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Pea Gazpacho
4h 15min
Duck, Apricot and Pine Nut Pastilla
50min
Spicy Cornbread Gratin
Pas d’évaluation
Amaretti Crème Brulée
4h 30min
Meatballs with White Wine Mushroom Sauce
35min
Beurre Blanc
20min
Duck with Blackberry Sauce and Celeriac Mash
40min
Fontina and Walnut Risotto - Risotto con Fontina e noci
25min
Spinach and Cheese Soufflés
35min
Smoked Mackerel and Tarragon Soufflés
40min
Cucumber Soup
25min
Fillet of Beef, Mushroom and Stilton Rarebit Tarts with Celeriac Purée
2h 10min