Appareils et accessoires
Frozen mojito cheesecake
Prép. 20min
Total 24h 25min
12 portions
Ingrédients
-
Granita™ biscuits broken into pieces160 g
-
unsalted butter softened50 g
-
caster sugar100 g
-
fresh mint leaves only2 sprigs
-
cream cheese250 g
-
lime juice (approx. 2 limes - see Tip)40 g
-
white rum40 g
-
pouring (whipping) cream (see Tips)300 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
3.4 g
Calories
1212.7 kJ /
288.7 kcal
Lipides
22.3 g
Fibre
0.8 g
Glucides
17.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Celebrate summer with Nico Moretti
10 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Mojito-style cocktail
10min
Summer daze
10min
Pimm's sabayon with strawberries
20min
Parmesan-crusted lamb cutlets, creamed spinach and smashed spuds
1h 15min
Teriyaki salmon bao
1h 50min
Chocolate and red wine cake with pears
1h 20min
Citrus seafood salad
1h
Coffee semifreddo
6h 30min
Spiced cherry brioche wreath
2h 20min
Mixed berry pavlova stack
5h 30min
Sparkling white sangria punch
24h 30min
Capsicum and sun-dried tomato dip
5min