Appareils et accessoires
Chicken Noodle Bowl
Prép. 25min
Total 35min
4 portions
Ingrédients
-
chicken stock48 oz
-
red miso (or akamiso)3 oz
-
fresh ginger in 4 pieces2 in.
-
kombu2 in.
-
chicken breast, skinless, boneless sliced (½ in)12 oz
-
ponzu sauce1 oz
-
sesame oil½ tsp
-
udon noodles6 ½ oz
-
bok choy in pieces (½ in.)8 oz
-
sweet corn kernels8 oz
-
cucumber diced6 oz
-
fresh jalapeño chili sliced1
-
mint leaves to garnish16
-
lime cut into wedges2
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
35 g
Calories
1711 kJ /
409 kcal
Lipides
6 g
Fibre
5 g
Glucides
53 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Steam Around the World
9 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Chicken Pad Thai
45 min
Korean Beef Bowl
1 h
Beef and Broccoli Sauté
30 min
Shredded Chicken and Vegetable Lettuce Cups
1 h 15 min
Egg Drop Soup
45 min
Braised Pork and Eggs with Rice
40 min
Asian Stir Fry with Noodles
1 h 5 min
Grilled Korean Short Ribs with Apples
4 h 35 min
Mushroom Stir-Fry
55 min
Bibimbap
55 min
Chinese Chicken Salad
1 h 30 min
Ramen Noodle Soup
40 min