Appareils et accessoires
Clams with Garlic Sauce
Prép. 10min
Total 2h 40min
4 portions
Ingrédients
-
venus clams1000 g
-
fine sea salt2 tsp
-
olive oil70 g
-
garlic cloves large6
-
mustard15 g
-
water plus extra for soaking150 g
-
white wine15 g
-
fresh coriander leaf roughly chopped, for garnishing
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
24 g
Calories
1272 kJ /
304 kcal
Lipides
19 g
Glucides
7 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Portuguese Classics
9 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Steamed Garlic Prawns
30 Min
Kung Pao Prawns
45 Min
Squid with Ginger and Soy
40 Min
Chinese Vermicelli with Prawns and Garlic Sauce
1 Std. 15 Min
Lamb Fillets with Pink Peppercorn Sauce
30 Min
Clams marinières
30 Min
Stir-fried Prawns with Spring Onions
20 Min
Mixed Seafood with Tomato and Herb Sauce
30 Min
Tom Yum with Prawns
25 Min
Spaghetti with Mussels and Tiramisu Dip
30 Min
Steamed Sea Bass with Lime Sauce
35 Min
Hot and Sour Prawn Soup
15 Min