Appareils et accessoires
Cheesy Zucchini Pappardelle
Prép. 20min
Total 50min
6 portions
Ingrédients
-
zucchini washed (approx. 6 sm.)20 oz
-
Havarti cheese cubed (½ in.)4 oz
-
Parmesan cheese cubed (½ in.), plus extra, shaved, to garnish2 oz
-
leeks white part only, sliced (½ in.)4 oz
-
garlic cloves2
-
all-purpose flour2 tbsp
-
salt½ tsp
-
thick cut bacon chopped in pieces (¼ in.)3 oz
-
cremini mushrooms sliced (¼ in.)12 oz
-
heavy whipping cream2 oz
-
water25 oz
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
16 g
Calories
1134 kJ /
271 kcal
Lipides
19 g
Fibre
2 g
Glucides
12 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Prep & Peel Pizzazz
9 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Cod with Citrus Butter
50min
Minestrone
45min
Couscous Risotto with Fennel and Salmon
35min
Holiday Couscous (Kris Morningstar)
50min
Lentil Mushroom Stroganoff
55min
Eggplant and Tomato Pasta
45min
Sweet Potato and Zucchini Frittata
45min
Sausage and Lentil Stew
1h 15min
Brussels Sprouts with Chestnuts and Pancetta
35min
Cranberry-Pecan Brussels Sprouts
35min
Mushroom Ragu with Zoodles
40min
Split Pea Soup
1h 25min