Appareils et accessoires
Vegetable Oat Bake
Prép. 30min
Total 1h 15min
9 pieces
Ingrédients
-
linseeds20 g
-
water6 Tbsp
-
red onions quartered120 g
-
olive oil plus extra for greasing10 g
-
beetroot peeled, cut in pieces (3 cm)250 g
-
carrots cut in pieces (3 cm)250 g
-
gluten-free oats200 g
-
walnut halves50 g
-
pumpkin seeds plus 2 Tbsp for sprinkling40 g
-
fresh thyme leaves1 Tbsp
-
dried oregano½ tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
-
almond milk120 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 piece
Sodium
244 mg
Protides
7 g
Calories
983 kJ /
236 kcal
Lipides
13 g
Graisses saturées
2 g
Glucides
20 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Savoury
58 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Sweet Potato and Spinach Cakes
30min
Asparagus and Hazelnut Tart with Polenta Crust
1h 35min
Courgette and Carrot Loaf
45min
Roast Carrot Butter
1h
Carrot and Peanut Bake
55min
Beetroot and Kale Pizza
2h
Vegetable Tart
1h 15min
Courgette and Feta Risotto
30min
Almond Cauliflower Cream Soup with Herb Oil and Crispy Flatbread
45min
Carrot, Pumpkin and Chard Pie
1h 20min
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1h
Sugar Free Banana Bread
1h 15min