Appareils et accessoires
Pumpkin Mashed Potatoes
Prép. 30min
Total 50min
6 portions
Ingrédients
-
bacon10 pieces
-
shallots in pieces2 oz
-
garlic cloves2
-
unsalted butter in pieces, divided2 oz
-
russet potatoes peeled, cubed (1 in.)26 oz
-
vegetable stock5 oz
-
salt to taste1 tsp
-
fresh thyme leaves plus extra to garnish1 tsp
-
ground ginger½ tsp
-
ground cinnamon¼ tsp
-
ground nutmeg (optionnel)1 pinch
-
canned pumpkin purée7 oz
-
sour cream2 oz
-
maple syrup (optionnel)1 tbsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
3 g
Calories
2703 kJ /
646 kcal
Lipides
57 g
Fibre
4 g
Glucides
32 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Seasonal Squash
10 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Cucumber Salad with Dill and Yogurt Dressing (TM6)
10min
White Bean and Pumpkin Soup
35min
Kids Vegan Summer Rolls
35min
Mushroom and White Wine Cream Sauce
30min
California Stuffed Artichokes
55min
Pozole Blanco
1h 40min
Leek Pie
1h 45min
Green Bean Casserole
1h 30min
Mushroom Risotto
30min
Gluten-Free Monkey Bread
1h 45min
Zucchini and Cheese Soufflés
40min
Sautéing 16 oz Brussels Sprouts
30min