Appareils et accessoires
Prawn and Miso Noodle Soup
Prép. 10min
Total 20min
4 portions
Ingrédients
-
dashi stock (see tip)500 g
-
water100 g
-
miso paste3 Tbsp
-
chilli paste to taste1 - 1 ½ tsp
-
mangetout finely sliced on the diagonal60 g
-
4 baby pak choi, (approx. 180 g)pak choi quartered2
-
raw prawns, peeled, deveined250 g
-
fresh udon noodles300 g
-
frozen edamame beans defrosted100 g
-
light soy sauce or to taste1 Tbsp
-
spring onions finely sliced2
-
fresh coriander leaves only, roughly chopped5 sprigs
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
1140 mg
Protides
21 g
Calories
1002 kJ /
238 kcal
Lipides
4 g
Graisses saturées
0.4 g
Glucides
27 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Meals in Minutes
30 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Seafood Laksa
25min
Miso Cod with Broccoli Rice
25min
Caldeirada (Fish Stew)
45min
Braised Chicken with Chestnuts
40min
Shrimp Yakisoba
35min
Wakame Salad with Mushroom and Sesame
45min
Prawn and Fish Ball Soup with Ramen Noodles
35min
Watercress Cake
1h 10min
Thai Steamed Salmon Parcels
45min
Stir-fried Clams
35min
Tom Yum with Prawns
25min
Miso Soup with Vegetables
30min