Appareils et accessoires
Mushroom risotto
Prép. 15min
Total 30min
4 portions
Ingrédients
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)40 g
-
eschalot or brown onion30 g
-
cold butter40 g
-
extra virgin olive oil40 g
-
risotto rice (e.g. Arborio)320 g
-
dry white wine60 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 - 2 tbsp
-
fresh mushrooms cut into slices250 g
-
water720 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
457 mg
Protides
10.4 g
Calories
2149.2 kJ /
511.7 kcal
Lipides
21.8 g
Fibre
2.7 g
Graisses saturées
8.9 g
Glucides
63.9 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsVous pourriez aussi aimer...
Versatile smooth soup
45 min
"Marry me" chicken pasta
35 min
Curried sausages
40 min
Chicken, spinach and leek risotto
30 min
Blended mixed vegetable soup
45 min
Roasted capsicum & cashew vegan spread
5 min
Traditional minestrone
45 min
Cheese Béchamel sauce (TM6)
15 min
Brown rice
50 min
No fail mash potato
20 min
Fruity dream
10 min
Creamy coconut chicken curry (open cooking)
30 min