Appareils et accessoires
Steamed Eggs in Tomato Sauce (Shakshuka)
Prép. 10min
Total 45min
6 portions
Ingrédients
-
extra virgin olive oil1 oz
-
harissa2 tbsp
-
tomato paste2 tsp
-
red bell pepper cut into pieces1
-
garlic cloves4
-
ground cumin1 tsp
-
sweet smoked paprika1 tsp
-
salt1 tsp
-
diced tomatoes (28 oz)1 can
-
large eggs6
-
water35 oz
-
chopped fresh parsley to garnish
-
chopped fresh cilantro to garnish
-
flatbread toasted, to serve
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
669 mg
Protides
8 g
Calories
636 kJ /
152 kcal
Lipides
10 g
Fibre
3 g
Graisses saturées
2 g
Glucides
9 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
All Things Eggs
12 Recettes
États-Unis
États-Unis
Welcome Service - Experience TM7™
35 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Chicken Pad Thai
45 Min
Raspberry Vinaigrette
10 Min
Buckwheat Blini with Smoked Salmon (Bill Yosses)
2 Std.
Moroccan Lamb and Eggplant with Couscous
1 Std. 10 Min
Halibut with Apricot Chutney
30 Min
Blinis - Buckwheat Pancakes
1 Std. 30 Min
Fragrant Chicken Curry Second Bowl
1 Std.
Grilled Korean Short Ribs with Apples
4 Std. 35 Min
Roasted Vegetables with Walnut Arugula Pesto
45 Min
Jumbo Shrimp with Vermicelli
30 Min
Cauliflower with Pea Purée
40 Min
Buttermilk Mashed Potatoes
35 Min