Appareils et accessoires
Fried Beehoon
Prép. 5min
Total 20min
5 portions
Ingrédients
-
garlic cloves20 g
-
shallots20 g
-
olive oil50 g
-
cellophane noodles (mee hoon/rice vermicelli)400 g
-
water500 g
-
cabbage cut in 5 cm length200 g
-
carrots cut in strips (5 cm)50 g
-
Asian fish cake (optionnel) cut in thin slices150 g
-
light soy sauce50 g
-
dark soy sauce (optionnel)30 g
-
oyster sauce30 g
-
chicken stock powder (optionnel) homemade or store-bought½ tsp
-
ground white pepper1 tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
797 mg
Protides
7.8 g
Calories
2018.2 kJ /
482.4 kcal
Lipides
15.3 g
Fibre
2.2 g
Graisses saturées
2.5 g
Glucides
78.3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
First Flavours
30 Recettes
International
International
Our Favourites
28 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Char Kway Teow
15 min
Fast and Easy Stir Fried Mee Hoon (200 g)
20 min
Four Course Meal (Chicken Rice)
1 godz. 25 min
Chicken porridge with century egg
30 min
Mee Siam (Spicy Siamese Noodles)
30 min
Sambal Petai Prawns
20 min
Chicken Porridge With Century Egg
30 min
Macaroni ABC Soup
55 min
Braised Yee Mee
30 min
Nasi Kampung (Kampung-style fried rice)
20 min
Chicken Porridge
35 min
Stir fried broccoli with carrot
15 min