Appareils et accessoires
Spaghetti muffins
Prép. 15min
Total 55min
12 stuks
Ingrédients
Kaasvulling
-
Parmezaanse kaas30 g
-
eieren2
-
boter op kamertemperatuur60 g
Pasta
-
water1200 g
-
zout1 ½ tl
-
spaghettini volkoren240 g
Saus
-
ui60 g
-
extra vergine olijfolie15 g
-
spaanse tomatensaus (tomate frito) (ong. 1 blik)240 g
-
gedroogde peterselie½ tl
-
gedroogde oregano¼ tl
-
knoflookpoeder¼ tl
-
uienpoeder¼ tl
-
zout¼ tl
-
mozzarella in stukken120 g
-
kwark180 g
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 stuk
Protides
9 g
Calories
711 kJ /
170 kcal
Lipides
9 g
Fibre
3 g
Glucides
15 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Back to school
10 Recettes
Benelux
Benelux
Kinderen in de keuken
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Batch Cooking | Farfalle salade met erwten, rucola en pijnboompitten & fruit muffins
Pas d’évaluation
Mexicaanse limoensoep
40min
Appel strudel
1h 45min
Valentijnkoekjes met aardbei
Pas d’évaluation
Driekoningentaart met hazelnoten
Pas d’évaluation
Napoleon hoedjes
Pas d’évaluation
Balsamicozalm met courgettenoedels
25min
Omelet met gehakt
1h 10min
Pizzarolletjes met worst
1h 20min
All-in-one kip cacciatore
2h 45min
Groene Overheerlijke Quinoa Bowl Salade
Pas d’évaluation
Romige erwtensoep
40min