Appareils et accessoires
Barbecue Onions (17.5 oz)
Prép. 5min
Total 45min
17 oz
Ingrédients
-
neutral oil divided1 oz
-
yellow onions cut in halves, then cut into wedges (½ in.), divided17 ½ oz
-
beer (see Tips)2 oz
-
salt to taste⅛ tsp
-
ground black pepper to taste⅛ tsp
-
Dijon mustard½ oz
-
honey½ oz
-
Worcestershire sauce1 oz
Niveau
facile
Infos nut. par 1 oz
Sodium
39.4 mg
Protides
0.5 g
Calories
136.7 kJ /
32.5 kcal
Lipides
2.3 g
Fibre
0.7 g
Graisses saturées
0.3 g
Glucides
2.2 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Basic Onions
14 Recettes
États-Unis
États-Unis
Better with Beer
11 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Roasted Garlic
15min
Baffad Masala
Pas d’évaluation
Grated Cheese (Medium-Hard)
5min
Sautéing Chicken Strips
15min
Bacon with chicken strips
15min
Sautéed chicken strips
15min
Barbecue onions (500 g)
45min
Browning 12.5 oz Shallots
25min
Sautéing Onions and Garlic
20min
Light Browning 7-10.5 oz Onions
20min
Caramelized Red Onion Chutney
24h
Boiled Egg Mode
20min