Appareils et accessoires
Vegan Coconut Yoghurt
Prép. 5min
Total 12h 15min
6 portions
Ingrédients
-
tinned coconut milk700 g
-
tapioca starch (see tip)3 Tbsp
-
agave syrup30 g
-
probiotic capsules dairy free (see tip)2
-
water250 g
-
lemon juice (see tip)30 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
37 mg
Protides
1.4 g
Calories
1087 kJ /
262 kcal
Lipides
21 g
Graisses saturées
19 g
Glucides
17 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Plant-based Kitchen
30 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Vegan Butter
2h
Aquafaba Meringues
2h 15min
Vegan Cheese Wheel
1h 50min
Creamy coconut yoghurt
18h
Soya Yoghurt
12h 10min
Lentil Burgers with Beetroot Rolls and Vegan Mayonnaise
4h 20min
Nut and Seed Butter
10min
Vegan Parmesan
15min
Vegan Pesto
10min
Falafel crackers
40min
Cashew Butter
50min
Gluten and grain free bread rolls cooked in a cast iron pot
1h 20min