Appareils et accessoires
Mushroom and White Wine Cream Sauce
Prép. 10min
Total 30min
300 g
Ingrédients
-
dried porcini mushrooms12 g
-
water30 g
-
fresh portobello mushrooms roughly cut in pieces100 g
-
unsalted butter cold, diced50 g
-
shallots halved60 g
-
dry white wine120 g
-
½ tsp chicken stock paste, homemadechicken stock cube (for 0.5 l) crumbled½
-
boiling water200 g
-
single cream (approx. 18 % fat)125 g
-
plain flour25 g
-
fine sea salt plus extra to taste¼ - ½ tsp
-
ground black pepper plus extra to taste2 pinches
-
fine sea salt to taste
Niveau
facile
Infos nut. par 300 g
Sodium
1636 mg
Protides
13 g
Calories
3309 kJ /
789 kcal
Lipides
62 g
Fibre
10.3 g
Graisses saturées
49 g
Glucides
27 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Simple Ideas
201 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Thicken Mode
17 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Sous-vide Rare Fillet Steak with Herb Garlic Butter
2 Std. 15 Min
Soubise Sauce
30 Min
Sous-vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2 Std. 20 Min
Beef Stroganoff
1 Std.
Broccoli and stilton soup
30 Min
Mashed Potatoes
45 Min
Meatballs with White Wine Mushroom Sauce
35 Min
Creamy Pea Soup with Serrano Chips
30 Min
Mussels in Cream and White Wine Sauce
45 Min
Stuffed Pork Fillet with Celery and Potato Purée
55 Min
Peppercorn Sauce
30 Min
Dauphinoise Potatoes
50 Min