Appareils et accessoires
Soubise sauce
Prép. 10min
Total 30min
600 g
Ingrédients
-
vegetable oil20 g
-
brown onions cut into wedges300 g
-
unsalted butter30 g
-
water300 g
-
Chicken stock paste (see Tips)2 tsp
-
pouring (whipping) cream20 g
-
plain flour30 g
-
salt to taste¼ - ½ tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
nutmeg2 pinches
Niveau
facile
Infos nut. par 600 g
Sodium
2071.9 mg
Protides
8.3 g
Calories
2855 kJ /
679.8 kcal
Lipides
52.7 g
Fibre
9 g
Graisses saturées
23.3 g
Glucides
41.2 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Thickening with TM6
19 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Spiralized King Oyster Mushroom with Meat Sauce
Pas d’évaluation
Eggs Benedict and corn muffins
1h 15min
Traditional chicken broth with angel hair pasta
1h 30min
Mushroom and white wine cream sauce
30min
Mushroom sauce
20min
Chocolate love cake with Turkish delight jelly
4h 55min
Apple, leek and sage sauce
15min
Steamed scallops with cauliflower and truffle purée
35min
Sous vide rare beef steak with béarnaise sauce (TM5)
2h 20min
Homemade nacho chips with cheese sauce
4h 15min
Traditional cocktail sauce
5min
Golden Lassi Smoothie (Matthew Kenney)
10min