Appareils et accessoires
Choron sauce (Tomato béarnaise)
Prép. 5min
Total 20min
350 g
Ingrédients
-
fresh tarragon leaves and stalks separated2 - 3 sprigs
-
fresh chervil leaves and stalks separated (see Tips)2 - 3 sprigs
-
tomato50 g
-
eschalots80 g
-
white wine vinegar80 g
-
unsalted butter cut into pieces180 g
-
egg yolks4
-
salt½ - 1 tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
tomato paste1 - 2 tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 350 g
Sodium
2385.8 mg
Protides
16.1 g
Calories
6636 kJ /
1580 kcal
Lipides
166.8 g
Fibre
5.2 g
Graisses saturées
102.4 g
Glucides
5.7 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Thickening with TM6
19 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Hollandaise sauce
15min
Pork fillet with paprika cream sauce and linguine
1h 20min
Spicy chips on a stick (Thermomix® Spiralizer)
10min
Lamb tikka with spicy eggplant
35min
Béarnaise sauce
20min
Cod with aïoli
40min
Pineapple passionfruit tart
4h 30min
Beef Wellington
2h 15min
Marinated capsicum
55min
Plum sauce
55min
Hollandaise
15min
Lime panna cotta with gin and finger lime granita
24h 30min